آشنایی با خواص گل محمدی در ماست و طرز تهیه ماست گل محمدی

 گل محمدی در ماست ،خواص گل محمدی در ماست،گل محمدی با ماست،گل محمدی و ماست،خواص گل محمدی با ماست،خواص گل محمدی خشک با ماست،خوردن گل محمدی با ماست،پودر گل محمدی با ماست،گل محمدی ماست،تزیین ماست با گل محمدی و نعنا

گل محمدی در ماست , خواص گل محمدی در ماست , گل محمدی با ماست

در این مطلب از سایت جسارت به خواص  گل محمدی در ماست می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

خواص گل محمدی در ماست

گل سرخ ، گل محمدی یا گل گلاب نوعی گل رز است که از دیرباز در ایران کشت می‌شده و

مهم‌ترین کاربرد آن در صنعت گلاب گیری است. گل سرخ یا گل محمدی از تیره رزاسه بوده و قسمت قابل مصرف آن گلبرگ و

ماده موثره آن تانن می‌باشد. مناطق مورد کشت گل محمدی اغلب مناطق کوهپایه‌ای و مماطق خشک و

نیمه خشک با تابستان‌های معتدل و خشک و زمستان‌های سرد می‌باشد.

محصول عمده گل محمدی، گلاب، اسانس و گلبرگ خشک می‌باشد، که از آنها در صنایع دارویی، عطرسازی،

فراورده‌های بهداشتی و آرایشی و صنایع غذایی استفاده می‌شود. مصارف دارویی آن بیشتر در درمان دردهای رماتیسمی، قلبی،

تقویت اعصاب و معده و رفع بعضی از سردردها بوده و در تهیه شربت، مربا و در صنایع شیرینی‌پزی و تهیه بستنی نیز از آن استفاده می‌شود.

یکی دیگر از مصارف مفید و شناخته‌شده گل سرخ یا گل محمدی، تهیه دمنوش گل محمدی می‌باشد. چای یا د

منوش گل سرخ یک نوشیدنی معطر و فوق العاده با خواص مثال زدنی و پرخاصیت برای آن‌هایی است که علاقمند به نوشیدنی‌های گرم هستند.

گل محمدی طبیعتی گرم دارد و برای تسکین اعصاب فوق العاده است.

برای دیدن مطلب اصلی اینجا کلیک نمایید.